Γλώσσα:

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της ShowTex!

Ανακαλύψτε τα προϊόντα της ShowTex μέσα από την Audio & Vision!

Η ShowTex είναι παγκόσμιος ηγέτης στην σχεδίαση, κατασκευή, πώληση και εγκατάσταση των πιο καινοτόμων υφασμάτων, tracks και motion control systems για την επίτευξη του δημιουργικού οράματος των επαγγελματιών της διοργάνωσης και της ψυχαγωγίας. 

Η εκτεταμένη γκάμα υφασμάτων που παρέχει για σκηνές και εκδηλώσεις, είναι δοκιμασμένη σύμφωνα με τα διεθνώς αποδεκτά πρότυπα. Παράλληλα διαθέτει κατά παραγγελία τις μεγαλύτερες στον κόσμο front, rear και twin Pvc Projection Screens.

Με γραφεία σε Ευρώπη, Β. Αμερική, Μέση Ανατολή, Ασία, Αφρική και Αυστραλία καλύπτει το μεγαλύτερο μέρος της υδρογείου. Απασχολώντας πάνω από 300 ειδικούς η Showtex μπορεί να παρέχει αποδοτικές λύσεις σε κάθε περίσταση.

Η Showtex προστατεύει το περιβάλλον ενσωματώνοντας κατάλληλες πρακτικές στη λειτουργία της, χρησιμοποιώντας φιλικά προς το περιβάλλον προϊόντα ενώ παράλληλα ερευνά μεθόδους ανακύκλωσης ωφέλιμες προς τα θέατρα και τον πλανήτη μας.

Η Audio & Vision ως επίσημος Dealer της Showtex στην Ελλάδα, προσφέρει υπηρεσίες υψηλής ποιότητας όσον αφορά τους τομείς της εμπορίας, του σχεδιασμού και της υποστήριξης.

Επικοινωνήστε μαζί μας και ανακαλύψτε πώς μπορούμε να κάνουμε πραγματικότητα τη δική σας ιστορία! 

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved