Γλώσσα:

Η DirectOut έρχεται στην Ελλάδα από την Audio & Vision!

Η DirectOut, είναι κορυφαία εταιρεία που ειδικεύεται στην ανάπτυξη συστημάτων όσον αφορά την συνδεσιμότητα και δικτύωση συσκευών pro audio. Με έδρα τη Mittweida της Γερμανίας, η ομάδα της DirectOut εξυπηρετεί πελάτες σε όλο τον κόσμο και προσπαθεί να βρει τη βέλτιστη λύση για οποιαδήποτε ανάγκη τους. Κύριος στόχος της είναι η παροχή ολοκληρωμένων λύσεων Audio Format Converters και Επεξεργαστών για εφαρμογές Broadcast, Recording, Live Events και μόνιμων εγκαταστάσεων. Για την επίτευξη του στόχου τους επέλεξαν την ολιστική προσέγγιση με τμήματα έρευνας, κατασκευής και διανομής.

Βασίλειος Σκούρας, Audio Products Specialist της Audio & Vision

Οι καινοτόμες λύσεις που προσφέρει αποτελούν το μέσο επικοινωνίας μεταξύ συστημάτων ήχου που βασίζονται σε διαφορετικά πρωτόκολλα, όπως MADI, RAVENNA, Dante, AVB/MILAN, SoundGrid και τα πρότυπα AES67 και SMPTE ST 2110-30/-31. Με τη σειρά PRODIGY, η εταιρεία επέκτεινε την γκάμα των προϊόντων της ώστε να υποστηρίζει και συσκευές με λειτουργίες που βασίζονται σε DSP.

Ο Jan Ehrlich, Διευθύνων Σύμβουλος της DirectOut, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του για τη συνεργασία, δηλώνοντας: “Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Audio & Vision στην Ελλάδα. Αυτή η συνεργασία σηματοδοτεί ένα σημαντικό βήμα για το μέλλον και είμαστε βέβαιοι ότι ο συνδυασμός της τεχνογνωσίας μας θα αποφέρει καινοτόμες και υψηλής ποιότητας λύσεις στην Ελληνική αγορά.”

Με την ενσωμάτωση των καινοτόμων λύσεων της DirectOut στην εταιρεία Audio & Vision, ενισχύεται η δυνατότητα ανταπόκρισης της στις ποικίλες απαιτήσεις διανομής, μετατροπής, δρομολόγησης και επεξεργασίας σήματος.

Ο Άλκης Κότσιφας, Γενικός Διευθυντής της Audio & Vision, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για την προσθήκη της DirectOut στους σημαντικούς κατασκευαστές που αντιπροσωπεύουμε στην Ελλάδα. Από την ίδρυση της Audio & Vision, κύριος στόχος ήταν και παραμένει σήμερα, η παροχή άρτιων προϊόντων και υπηρεσιών στους πελάτες μας. Αναζητούμε τους καλύτερους συνεργάτες παγκοσμίως για να το πετύχουμε και η νέα συνεργασία με την DirectOut έρχεται να υπογραμμίσει τούτο.”

Επισκεφτείτε την Audio & Vision και γνωρίστε περισσότερα για τις αποτελεσματικές λύσεις της DirectOut καθώς και άλλων σημαντικών κατασκευαστών.

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved