Γλώσσα:

Η DPA Παρουσιάζει το Νέο Location Sound Kit στην IBC 2023.

Ολοκληρωμένη Λύση με Ποικιλία Μικροφώνων και Παρελκόμενων (Accessories) που απευθύνoνται στους Επαγγελματίες του Κινηματογράφου και του Broadcast.

Άμστερνταμ, 22 Αυγούστου 2023 - Η DPA Microphones παρουσιάζει το νέο της Location Sound Kit DLS4000 στην Έκθεση IBC 2023 (Hall 8, περίπτερο F87). Διαθέτοντας ένα εύρος από γνωστά πυκνωτικά μικρόφωνα του brand, μαζί με περισσότερα από 20 accessories, αυτό το kit κατασκευάστηκε για να παρέχει τις πιο σημαντικές λύσεις για οποιαδήποτε TV/film recording εφαρμογή. Κάθε μικρόφωνο έχει επιλεγεί με βάση τα σχόλια από τους Επαγγελματίες Μηχανικούς Ήχου - Ηχολήπτες (sound engineers) που εργάζονται στην Κινηματογραφική και Broadcast Βιομηχανία ώστε να δημιουργηθεί μία όσο το δυνατόν πιο ολοκληρωμένη λύση. Σχεδιασμένο έχοντας την αντοχή και την ευελιξία στις κορυφαίες απαιτήσεις του, το Location Sound Kit DLS4000 παίζει ζωτικής σημασίας ρόλο για τους Επαγγελματίες του Ήχου.

Στο kit περιλαμβάνονται δύο Micro Shotguns DPA 4097 CORE και ένα Υπερκαρδιοειδές Μικρόφωνο 4098 CORE. Ελαφρύ, εύκολο στη λειτουργία και πολυχρηστικό, το 4097 αποτελεί πολυεργαλείο για τους επαγγελματίες του broadcast, συμπεριλαμβανομένης της διακριτικής τοποθέτησης (discreet mic planting), για τη χρήση σε συνεντεύξεις και voice over. Το ανθεκτικό, στο νερό, περίβλημά του (water-repellent) αντέχει στις κακές καιρικές συνθήκες. Με ποικιλία διαθέσιμων επιλογών τοποθέτησης, το Gooseneck 4098 είναι ιδανικό για εφαρμογές ζωντανών συνεντεύξεων, όπως σε podiums ή σε άλλες περιπτώσεις conferencing. Διαθέτοντας πολύ χαμηλό θόρυβο και υψηλή ευαισθησία, το 4098 προσφέρει πεντακάθαρο, φυσικό ήχο και υψηλή καταληπτότητα της ομιλίας ανεξάρτητα από το περιβάλλον λειτουργίας. Επίσης, τα δύο μικρόφωνα διαθέτουν κατευθυντικό πολικό διάγραμμα, γεγονός που περιορίζει τους ενοχλητικούς θορύβους του περιβάλλοντος.

Για τις εφαρμογές boom miking, η DPA έχει συμπεριλάβει δύο Shotgun 4017B και δύο Μικρών Διαστάσεων Υπερκαρδιοειδή Μικρόφωνα 4018C. Το 4017 παρέχει εντυπωσιακή ακρίβεια και καθαρότητα όχι μόνο για booming σε εφαρμογές broadcast και ENG, αλλά και όταν χρησιμοποιείται με συστήματα κάμερας καθώς και σε σταθερές θέσεις σε αθλητικές εγκαταστάσεις ή σε περιβάλλον studio. Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, σε μεγάλες αποστάσεις τόσο για Κινηματογραφικές όσο και για ENG εφαρμογές, το 4018 διαθέτει πολικό διάγραμμα υψηλής κατευθυντικότητας με ομαλή και ομοιόμορφη απόκριση συχνότητας εκτός του άξονα. Χάρη στην ποικιλία των διαθέσιμων accessories και οι δύο λύσεις προσφέρουν εξαιρετική ευελιξία για να καλύψουν οποιαδήποτε ανάγκη.

Επίσης, το DLS4000 διαθέτει επιλογή λύσεων από τη Σειρά Miniature Omnidirectional Microphones 4060 της DPA, συμπεριλαμβανομένων δύο από 4060, 4061 καθώς και 4071 CORE Omnidirectional Microphones καθώς και ένα 4661 CORE Heavy Duty Omnidirectional Microphone (πανκατευθυντικό μικρόφωνο δύσκολων αποστολών όπου απαιτείται υψηλή ανθεκτικότητα για λειτουργία σε σκληρό περιβάλλον εργασίας με δυνατό ήχο). Με κάθε μικρόφωνο να ταιριάζει σε μία συγκεκριμένη εφαρμογή, παρέχεται σε έναν επαγγελματία Μηχανικό Ήχου - Ηχολήπτη μία βελτιστοποιημένη και διακριτική λύση που μπορεί να ανταποκριθεί σε οποιαδήποτε απαίτηση ως προς την ευαισθησία, το voltage ή την τοποθέτηση.

Ακόμη, περιλαμβάνεται μία σειρά από lavaliers για κοντινή λήψη (close miking), με τέσσερα Πανκατευθυντικά Subminiature Μικρόφωνα 6061 CORE (δύο σε μπεζ χρώμα και δύο σε μαύρο) καθώς και δύο λευκά Omnidirectional Subminiature Μικρόφωνα 6060 CORE. Με μέγεθος μόλις 3mm, αυτά τα μικρόφωνα προσφέρουν τον βραβευμένο ήχο της DPA σε ένα διακριτικό περίβλημα, το οποίο ταιριάζει σε οποιοδήποτε περιβάλλον. Κάθε μικρόφωνο προσφέρει την καθαρότητα, τη συνέπεια και την ανθεκτικότητα που απαιτούνται για οποιαδήποτε broadcast εφαρμογή και συνοδεύεται από ποικιλία accessories που επιτρέπουν τη διακριτική τοποθέτηση στον ομιλούντα ή στο περιβάλλον του, όπου αυτή μπορεί να εφαρμοστεί.

Εκτός από τα μικρόφωνα, το Location Sound Kit DLS4000 περιλαμβάνει σχεδόν δύο δωδεκάδες παρελκόμενων (accessories), όπως επιπλέον καλώδια, mic holders, concealers, adapters, clips και πολλά άλλα. Αυτό διασφαλίζει ότι οποιοσδήποτε Επαγγελματίας του Ήχου θα είναι έτοιμος να εργαστεί αμέσως.

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved