Γλώσσα:

ΝΕΟ 2017 SHOTGUN MICROPHONE από την DPA

Στις 12 ΟΚΤΩΒΡΙΟΥ του 2023 στο ALLEROED της ΔΑΝΙΑ η DPA Microphones, κορυφαίος κατασκευαστής μικροφώνων υψηλής ποιότητας, παρουσίασε το νέο μικρόφωνο Shotgun Microphone 2017. Σχεδιασμένο για ένα ευρύ φάσμα εφαρμογών, διαθέτει  μεγάλη κατευθυντικότητα, ακρίβεια και καθαρότητα στον ήχο. Με τον ανθεκτικό σχεδιασμό του και την ικανότητά του να αντέχει σε οποιοδήποτε περιβάλλον ή δύσκολη εφαρμογή, η νέα λύση της DPA είναι ιδανική για broadcast και ζωντανές εκδηλώσεις, από τις ειδήσεις και τον αθλητισμό μέχρι τον location sound ή τις μουσικές παραστάσεις.

"Σε έναν κλάδο με μεγάλη ποικιλία μικροφώνων shotgun, κατασκευάσαμε το 2017 για να ξεχωρίζει από το πλήθος", λέει η Helga Volha Somava, Product Management Director της DPA Microphones. "Με μήκος μόλις 184 χιλιοστά (7,24 ίντσες), το 2017 είναι πιο συμπαγές από πολλές δημοφιλείς λύσεις με ιδιαίτερα εντυπωσιακά τεχνολογικά χαρακτηριστικά. Από την ανθεκτική κατασκευή και την ευκολία χρήσης μέχρι τις κορυφαίες ακουστικές του ιδιότητες, το 2017 μπορεί να αποτυπώσει τον ήχο κάθε εκδήλωσης. Είτε χρησιμοποιείται σε σταθερές θέσεις σε εγκαταστάσεις είτε σε συστήματα καμερών και booms, ο στόχος μας ήταν να δημιουργήσουμε ένα ειδικό, βελτιστοποιημένο μικρόφωνο broadcast και ζωντανών εκδηλώσεων που παρέχει εξαιρετική ποιότητα για τους επαγγελματίες".

Σχεδιασμένο για να αντέχει σε ακραίες καιρικές συνθήκες και χτυπήματα, το 2017 θα αντέξει σε ταξίδια και επανειλημμένη χρήση σε σκληρά περιβάλλοντα. Το μικρόφωνο παραμένει εξαιρετικό, σε υγρές συνθήκες και άμεση επαφή με νερό, καθώς και σε ξηρά, άνυδρα περιβάλλοντα. Έχει δοκιμαστεί για χρήση σε περιβάλλοντα με θερμοκρασίες έως 40°C (104°F) με σχετική υγρασία 90% και σε ψυχρά περιβάλλοντα έως -40°C (-40°F). Με ικανότητα να αντέχει τις επιδράσεις της υγρασίας, το 2017 εξασφαλίζει τη σταθερή απόδοση σε εφαρμογές broadcast ή event διατηρώντας το frequency response που χαρακτηρίζει τα μικρόφωνα DPA , ανεξάρτητα από το περιβάλλον λειτουργίας.

Διαθέτοντας μια ειδικά σχεδιασμένη κάψα που συνδυάζεται τέλεια με πρωτοποριακό interference tube και grid, το 2017 προσφέρει εξαιρετική απόδοση, τόσο on  όσο και off axis. Διαθέτει off-axis rejection, το οποίο επιτρέπει στην κύρια πηγή ήχου να ξεχωρίζει. Αυτός ο έντονα εξασθενημένος off-axis ήχος είναι αυθεντικός και εξαιρετικά εύχρηστος για μίξη με το ηχητικό περιβάλλον.

Οι επαγγελματίες του ήχου μπορούν πλέον να λαμβάνουν ακριβή, καθαρό ήχο ακόμη και από τις πιο αδύναμες πηγές ήχου όπως το χτύπημα ενός ποδιού που συναντά μια μπάλα, το βούρτσισμα μιας μπλούζας με το χέρι ή τη φωνή ενός δημοσιογράφου σε ένα πλήθος, καθώς και δυνατό, ήχο περιβάλλοντος, όταν αυτό χρειάζεται. Για μεταδόσεις που πραγματοποιούνται σε πιο ήσυχες τοποθεσίες, το χαμηλό self-noise του 2017 υπόσχεται εξίσου εξαιρετική απόδοση, ακόμη και με την παρουσία πολλών ανοιχτών μικροφώνων.

Η DPA επίσης δίνει προτεραιότητα στην ευελιξία με το 2017, δημιουργώντας ένα μικρόφωνο εύκολο στο στήσιμο, το οποίο είναι ιδανικό όχι μόνο για σταθερές ή booming εφαρμογές σε ζωντανές αθλητικές και ειδησεογραφικές εκπομπές, αλλά και στο θέατρο σε FOH boom ή fly bar εγκατάσταση, για booming σε εσωτερικούς ή εξωτερικούς χώρους κατά την καταγραφή του ήχου περιβάλλοντος, ή για τη λήψη του ambient blend ενός μουσικού για in-ear monitoring κατά τη διάρκεια ζωντανών μουσικών παραστάσεων.

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved