Γλώσσα:
Source 4WRD COLOR ll
  • Source 4WRD COLOR ll
  • Source 4WRD COLOR ll
  • Source 4WRD COLOR ll

Source 4WRD COLOR ll

Κωδικός προϊόντος: 7068A1211
Διαθεσιμότητα: Pre-Order

 

 

Η εταιρεία  ETC τα τελευταία 30 χρόνια μονοπωλώντας την αγορά  φωτιστικών πυρακτώσεως , έχει πουλήσει εκατομμύρια φωτιστικά Source Four σε όλο το κόσμο , όπου ακόμα συνεχίζουν  να είναι πλήρως λειτουργικά και αξιόπιστα.

Η καλή λειτουργική κατάσταση και η αξιοπιστία των φωτιστικών πυρακτώσεως Source Four Profiles κάνει πολύ δύσκολη την απόφαση μετάβασης και ριζικής αντικατάστασης τους , με φωτιστικά  τεχνολογίας  LED.

Τα αναβαθμισμένα Source 4WRD Color II ήρθαν στην αγορά για να κάνουν, αυτή την απόφαση πιο εύκολη, επιτρέποντας την ριζική τεχνολογική αναβάθμιση  οποιουδήποτε υπάρχοντος φωτιστικού πυρακτώσεως Source Four σε μια πανίσχυρη φωτιστική μονάδα LED μεταβαλλόμενου χρώματος RGBA , μέσα σε λίγα λεπτά με πολύ χαμηλό κόστος αφού αξιοποιείτε το μεγαλύτερο μέρος του υφιστάμενου φωτιστικού.

Τα νέα Source 4WRD Color II με την προσθήκη ενός νέου ανακλαστήρα που τοποθετείτε μπροστά από τον υφιστάμενο και από ένα σημαντικά φωτεινότερο κόκκινο πομπό LED, παρέχουν σε σύγκριση με την προηγούμενη γενιά Source 4WRD Color, μια αξιοσημείωτη αύξηση της έντασης κατά 36% στα ζεστά λευκά ενώ ταυτόχρονα βελτιώνουν την συνολική χρωματικής απόδοσης παρέχοντας πλούσια, κορεσμένα χρώματα, παστέλ και απαλές μπλε αποχρώσεις που αγαπούν οι σχεδιαστές φωτισμού  θεάτρου σε όλο τον κόσμο.

Αυτή η δεύτερη γενιά του Source 4WRD Color δεν είναι μόνο ένα κιτ μετασκευής, εύκολης τοποθέτησης που προσαρμόζετε στα υπάρχοντα φωτιστικά Source Four Profiles  και τα μετατρέπει σε πανίσχυρες LED φωτιστικές μονάδες, με πολύ χαμηλό κόστος χωρίς να απαιτείτε πρόσθετη επιβάρυνση αναλώσιμων όπως λαμπτήρες / ζελατίνες χρώματος κλπ. αλλά  και ένα πλήρες φωτιστικό τύπου PAR η PARNel σε συνδυασμό με τα Source 4WRD PAR και PARNel  Body 

 

 

 

 

Τεχνικά Χαρακτηριστικά
Τύπος Λαμπτήρα Nichia LED (Calibrated array)
Τύπος Χρωματικής Μίξης Red, Green, Blue, Amber
Φωτεινότητα (max lum) 6042
Χρωματικός δείκτης (CRI) 88@3200K
Θερμοκρασία Χρώματος (K) By Color mixing
RDM ΝΑΙ
Ισχύς (W / 230V) 143
Διαστάσεις (Πλάτος x Βάθος x Ύψος) mm: 178/160/142
Βάρος (Kg): 1.63
Χρώμα: ΜΑΥΡΟ
audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved