Γλώσσα:

Το MK CINE TV STUDIO Αναβαθμίζεται!

Το MK CINE TV STUDIO Αναβαθμίζεται με Λύσεις των ETC, DPA, LUXIBEL, ADMIRAL, GREEN GO, NEXT STAGE και PANARO CASES που προμήθευσε η AUDIO & VISION.

Το MK CINE TV STUDIO επέλεξε αποτελεσματικές λύσεις των Οίκων ETC, DPA MICROPHONES, LUXIBEL, ADMIRAL, GREEN GO, NEXT STAGE και PANARO CASES, στα πλαίσια των σημαντικών επενδύσεων της για την αναβάθμιση του εξοπλισμού των studio εγκαταστάσεων του προκειμένου να καλύψει τις ανάγκες των παραγωγών υψηλής ποιότητας που αναλαμβάνει.

Τα φωτιστικά Source Four Series 3 Lustr της ETC, τα αναβαθμισμένα Source 4WRD Color II & Source 4WRD Daylight Gallery (90+ CRI) της ETC, τα ευέλικτα φορητά led panel B PANEL360TW της LUXIBEL καθώς και την κονσόλα ελέγχου του φωτισμού Hog4 της HIGH END SYSTEMS που είναι η πλέον καθιερωμένη-προτιμόμενη λύση στον κόσμο του broadcast, παρείχαν νέο, εξαιρετικό φωτισμό -με εξοικονόμηση κόστους ως προς την κατανάλωση ενέργειας και μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα- στις παραγωγές που υλοποιεί το MK CINE TV STUDIO.

Για τη μέγιστη ευελιξία, απόδοση και αντοχή το MK CINE TV STUDIO προτίμησε τις λύσεις που προσέφεραν οι τράσες NX 34 και τα STAGE DECKS της εταιρείας NEXT STAGE συνδυαστικά με τα ADMIRAL Clamps & Hooks, Baseplates και Dollies.

Και στον τομέα του Ήχου η επιλογή κορυφαίων-δοκιμασμένων λύσεων αποτέλεσε μονόδρομος. Γι’ αυτόν το λόγο τα μικρόφωνα της DPA MICROPHONES 4017, 6066, 4061, 4098 συνεργάστηκαν αρμονικά με τα ασύρματα συστήματα SENNHEISER EW100 & EW300.

Για το κομμάτι της ενδοσυνεννόησης των τεχνικών και των συντελεστών, του studio και του πλατό, αξιοποιήθηκε το προηγμένο σύστημα ενδοσυνεννόησης που βασίζεται στο IP της GREEN GO με ενσύρματα και ασύρματα belt packs.

 

O Ιδρυτής του ΜΚ CINE TV STUDIO, κος. Μιχάλης Κοντογιάννης δήλωσε: “Συνεργαζόμαστε στενά με την AUDIO & VISION εδώ και πολλά χρόνια και με την εμπειρία που διαθέτει έχει καταφέρει να συγκεντρώσει μία μεγάλη γκάμα ποιοτικών και αξιόλογων προϊόντων που δίδουν αξιόπιστες και ευέλικτες λύσεις σε επαγγελματίες του χώρου μας.”

 

Ο κος. Άλκης Κότσιφας, Γενικός Διευθυντής της AUDIO & VISION, δήλωσε: “Είμαστε υπερήφανοι για τη μακροχρόνια και επιτυχημένη συνεργασία μας με το ΜΚ CINE TV STUDIO, γεγονός που αποδεικνύεται εμφατικά με την υλοποίηση μίας ακόμη σημαντικής επένδυσής του, την οποία εμπιστεύτηκε σε εμάς. Το ΜΚ CINE TV STUDIO χαρακτηρίζεται από το πνεύμα εφευρετικότητας και τη μοναδική εστίαση στη δημιουργικότητα. Με το ΜΚ CINE TV STUDIO μοιραζόμαστε το ίδιο όραμα για την απόλυτη εξυπηρέτηση-εμπειρία του πελάτη που εδράζεται στην υψηλή τεχνολογία, την εξαιρετική απόδοση, τη μέγιστη λειτουργικότητα και στο μικρό περιβαλλοντικό αποτύπωμα. Η AUDIO & VISION διαθέτει μοναδικές λύσεις σπουδαίων Κατασκευαστών διεθνούς εμβέλειας τόσο για το Broadcast, όσο και για τον Κινηματογράφο, τις οποίες προμηθεύει συνεχώς με αίσθημα ευθύνης στους οραματιστές-πρωτοπόρους της Βιομηχανίας των Μέσων και της Ψυχαγωγίας της χώρας μας.”

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved