Γλώσσα:

Η AUDIO & VISION φέρνει την KUZAR στην Ελλάδα

 

Η KUZAR® σχεδιάζει και κατασκευάζει lifting towers, truss structures, stage decks και αξεσουάρ για τον τομέα φωτισμού και ήχου για περισσότερα από 20 χρόνια. Σε αυτό το διάστημα έχουν εφαρμόσει πολλές βελτιώσεις και καινοτομίες στα προϊόντα τους, οι οποίες στη συνέχεια αποτέλεσαν πρότυπα για τη βιομηχανία. 


Ο συγκεκριμένος τομέας είναι τόσο δυναμικός όσο και απαιτητικός, και σε αυτό το πλαίσιο η KUZAR® πετυχαίνει να προσφέρει κύρια χαρακτηριστικά όπως η ΑΣΦΑΛΕΙΑ, η ΑΞΙΟΠΙΣΤΙΑ, η ΑΝΘΕΚΤΙΚΟΤΗΤΑ και η ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΚΟΤΗΤΑ, τα οποία αποτελούν βασικούς παράγοντες στον κόσμο της ψυχαγωγίας.


Η εξαιρετική ομάδα πίσω από την KUZAR®, είναι υπερήφανη για κάθε πτυχή της δουλειάς της, έτσι ώστε οι πελάτες να λαμβάνουν απόλυτη ικανοποίηση. Παράλληλα, δίνει μεγάλη σημασία και επενδύει σε μεγάλο βαθμό στην έρευνα και στην ανάπτυξη ενώ χρησιμοποιεί μόνο εξαρτήματα υψηλής ποιότητας σε κάθε προϊόν που κατασκευάζει.
Η εταιρική φιλοσοφία της KUZAR® σε συνδυασμό με τις ανταγωνιστικές τιμές των προϊόντων, προσφέρουν την καλύτερη αναλογία τιμής/ποιότητας που διατίθεται στην Ελληνική αγορά.


Την αποκλειστική διάθεση των προϊόντων της KUZAR® στην Ελληνική αγορά κατέχει η AUDIO & VISION. 

 

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved