Γλώσσα:

Η ETC επιστρέφει στο Olympia London PLASA Show

Η ETC επιστρέφει στο PLASA Show του Σεπτέμβριου όπου οι επισκέπτες στο περίπτερο B29, θα έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν την κορυφαία τεχνολογία του κλάδου υπό ένα εντελώς νέο πρίσμα.

Σε μια ειδικά διαμορφωμένη αίθουσα παιχνιδιών οι επισκέπτες θα μπορούν να δουν από κοντά και να εξερευνήσουν την τελευταία λέξη της τεχνολογίας φωτισμού της ETC ως μέρος μιας σειράς διαδραστικών παιχνιδιών. Οι παρευρισκόμενοι  θα μπορούν να δοκιμάσουν τις ικανότητές τους σε τρία διαφορετικά παιχνίδια, με μόνο αντίπαλο το χρόνο, και θα έχουν την ευκαιρία να κερδίσουν δώρα!

Κατά τη διάρκεια της τριήμερης έκθεσης, οι ειδικοί των προϊόντων της ETC θα παρουσιάσουν μια σειρά εκπαιδευτικών σεμιναρίων, στα προϊόντα τελευταίας τεχνολογίας στο Seminar Theatre 1 - Lighting + Production Theatre με το ακόλουθο προγραμματισμό:

Κυριακή 3 Σεπτεμβρίου 13:00 - 13:45 BST η Senior Product Manager, Sarah Clausen θα αναπτύξει την ενότητα "Hog 4 OS v4.0 - Hog's Next Chapter", παρουσιάζοντας την αναμενόμενη επερχόμενη έκδοση Hog 4 OS v4.0, η οποία περιλαμβάνει ένα ολοκαίνουργιο σύστημα διαχείρισης χρωμάτων που είναι εμπνευσμένο από τη βραβευμένη μηχανή της κονσόλας Eos

Δευτέρα 4 Σεπτεμβρίου13:30 - 14:15 BST ο Training Specialist, Graham Parker, θα παρουσιάσει την ενότητα "Workflows, Tools and Tips – A Programmer’s Guide"επιδεικνύοντας πόσο εύκολο και ταυτόχρονα πολύτιμο είναι το να προγραμματίζουμε ένα σύστημα φωτισμού μέσω ενός εικονικού τρισδιάστατου περιβάλλοντoς.

Ακολούθως, την Τρίτη 5 Σεπτεμβρίου από τις 13:30 - 14:15 BST ο Training Program Coordinator, Declan Randall θα παρουσιάσει την ενότητα "A Taste of Johnnie Walker"αναλύοντας ό,τι σχετίζεται με την υλοποίηση και την τεχνολογία που χρησιμοποιήθηκε για την εγκατάσταση ενός καθηλωτικού χώρου αφήγησης ιστοριών σε οκτώ ορόφους του εμβληματικού καταστήματος της σκωτσέζικης μάρκας ουίσκι στο Εδιμβούργο.

Στο περίπτερο B29 οι επισκέπτες μπορούν να δουν από κοντά τις τελευταίες εξελίξεις στον τομέα του φωτισμού και του ελέγχου ψυχαγωγίας και να εξερευνήσουν μια σειρά προϊόντων όπως τα τρία νεότερα αυτοματοποιημένα φωτιστικά  της ETC - High End Systems Halcyon, τα φωτιστικά ColorSource V και Source 4WRD Color II καθώς και τις κονσόλες Eos Apex.

Το PLASA Show είναι  η κορυφαία εκδήλωση του Ηνωμένου Βασιλείου για την τεχνολογία ψυχαγωγίας και θα πραγματοποιηθεί από τις 3 έως τις 5 Σεπτεμβρίου 2023 στο Olympia London.

Εγγραφείτε δωρεάν για να συμμετάσχετε εδώ:

https://register.visitcloud.com/survey/02xe6zwqjxb4w?actioncode=WB1

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved