Γλώσσα:

Τα φωτιστικά της ETC μονοπωλούν το ενδιαφέρον.

Τα φωτιστικά νέας γενιάς, της συνυφασμένης με την ποιότητα εταιρείας ETC / High End Systems, έχουν επιλεγεί από την εταιρεία ενοικίασης εξοπλισμού Papadimas AVL, για να καλύψουν τις ανάγκες των γνωστών τηλεοπτικών εκπομπών "The Voice" & "Just the 2 of Us", καθώς και για τις ανάγκες της υπερπαραγωγή του μιούζικαλ "Φάντασμα της Όπερας" που έγινε με μεγάλη επιτυχία σε Αθήνα και τη Θεσσαλονίκη. 

Πάνω από 200 κινούμενα φώτα της ETC / High End Systems όλα ελεγχόμενα μέσω των κονσόλων Hog 4 και Eos, χρησιμοποιήθηκαν  στις ανωτέρω τηλεοπτικές παραγωγές, συμπεριλαμβανομένων των SolaFrame, SolaSpot, Lonestar και SolaPix, σε συνδυασμό με τα Source Four Series 3 Daylight HDR LED με την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας συστοιχία Leds X8 που παρέχει απαράμιλλο έλεγχο στον τρόπο απόδοσης δερματικής τονικότητας  και των αντικειμένων στην οθόνη.

Αντίστοιχα για τις ανάγκες του "Φαντάσματος της Όπερας" επίσης μια μεγάλη γκάμα από ETC / High End Systems κινούμενα φωτιστικά Spot και Wash, σε συνδυασμό με τα απαράμιλλα  Source Four LED Series 2 Lustr με το x7 Color System της ETC  που αποδίδουν  αληθινά και ευρέος φάσματος  χρώματα.

Η Papadimas AVL εδραίωσε την παρουσία της στην αγορά των ραδιοτηλεοπτικών εκπομπών στην Ελλάδα μέσω της προμήθειας προϊόντων νέας γενιάς και υψηλής ποιότητας.

"Ανταποκριθήκαμε στο αίτημα των παραγωγών ,για εξοπλισμό νέας γενιάς και υπηρεσίες υψηλής ποιότητας  για τις ανάγκες των "The Voice", "Just the 2 of Us" και "Phantom of the Opera" με εξοπλισμό της ETC / High End Systems, γεγονός που έθεσε ψηλά τον πήχη και για τους ανταγωνιστές μας. Η πιστοποιημένη ποιότητα των προϊόντων της ETC / High End Systems σε συνδυασμό με τις μεγάλες ποσότητες που διαθέτουμε, μας βοήθησαν να δημιουργήσουμε έναν στόλο που παρέχει εξαιρετικά αποτελέσματα, με συνέπεια και ανταγωνιστικές τιμές", σχολιάζει ο Γενικός Διευθυντής της Papadimas AVL , Παναγιώτης Παπαδήμας.

Ο Περιφερειακός Διευθυντής Πωλήσεων της ETC, Κωνσταντίνος Βονωφακίδης, σχολιάζει: "Θα ήθελα να ευχαριστήσω την Papadimas AVL για τη συνεχή εμπιστοσύνη της στα προϊόντα και τις υπηρεσίες μας, ακόμη και κατά τη διάρκεια των δύσκολων καιρών της πανδημίας. Πρόκειται για μια σπουδαία συνεργασία που σφυρηλατήθηκε μέσω της απαράμιλλης υποστήριξης του τοπικού μας αντιπροσώπου  Audio & Vision.

"Η συνεργασία μεταξύ της Papadimas AVL και της Audio & Vision είχε σημαντικά θετικό αντίκτυπο στον κλάδο της τηλεόρασης και των ζωντανών εκδηλώσεων στην Ελλάδα. Η συνολική ποιότητα του φωτισμού έχει βελτιωθεί με την αναβάθμιση πολλών παραγωγών μέσω του εξοπλισμό της ETC, ενώ οι DOP και οι LD υλοποιούν τις σχεδιαστικές τους δημιουργίες με υψηλής ποιότητας αποτελέσματα, μέσω των προϊόντων μας".

Δείτε προϊόντα της ETC εδώ: https://www.audiovision.gr/ETC

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved