Γλώσσα:

Η DPA Κάνει αντίκτυπο και στα Βραβεία GNC στη Βηρυτό 11/02/2013

 

Πολυάριθμα DPA μικρόφωνα είχαν αναπτυχθεί για να παρέχουν εξαιρετική ακουστική κατά την πρώτη Gibran National Committee Annual Awards στη Βηρυτό.

Alleroed, Δανία, 22 Γενάρη 2013: Μια μεγάλη ποικιλία από μικρόφωνα DPA αναπτύχθηκαν στη πρώτη απονομής βραβείων Gibran National Committee Annual, που πραγματοποιήθηκε στη Βηρυτό για να τιμήσει και να προωθήσει καινοτόμους διακεκριμένους ανθρώπους του Λιβάνου.

Περισσότεροι από 60 μουσικοί, 40 χορωδούς και δύο παρουσιαστές πήραν μέρος στην εκδήλωση και κάθε ένας από αυτούς είχε ηχογραφηθεί με ένα μικρόφωνο DPA.

Ο ηχολήπτης  Roger Bou Farhat, της  εταιρεία ενοικίασης Loud N Clear η οποία παρείχε  όλες τις μονάδες του ηχητικού εξοπλισμού για την τελετή απονομής των βραβείων. Λέει: «Εγώ αποφάσισα για μικρόφωνα DPA, επειδή προσφέρουν πάντα φανταστικά αποτελέσματα. Δεδομένου ότι αυτή ήταν μια εξαιρετικά διάσημη εκδήλωση, ο ήχος έπρεπε να είναι πρώτης κατηγορίας και ήξερα ότι η DPA είναι μια από αυτές. "

Tα μικρόφωνα DPA d:Vote ™ 4099 μικρόφωνα οργάνων χρησιμοποιήθηκαν για ολόκληρη την ορχήστρα και την μπάντα Guy Manukian,  κατά την τελετή. Για το πιάνο της μπάντας, και τα ανατολίτικα κρουστά Roger Bou Farhat χρησιμοποιήθηκαν τα DPA 2011 διπλού διαφράγματος κατευθυντικά μικρόφωνα, ενώ για τη χορωδία χρησιμοποιηθήκαν 12 DPA 4011A καρδιοειδές μικρόφωνα, τα οποία επιλέχθηκαν για την ικανότητά τους να παρέχουν ένα φυσικό, ακριβή ήχο με ιδιαίτερα χαμηλή παραμόρφωση. Στο βάθρο των παρουσιαστών τοποθετήθηκαν δυο μικρόφωνα υπερκαρδιοειδές DPA 4098H. Οι παρουσιαστές φορούσαν επίσης μικρόφωνα DPA d: fine ™.

audioandvision YouTube channel Follow us on Instagram Connect with us on Linkedin

Company Info

Audio & Vision | Sound Light & Visual Systems
ΓΕΡΟΥΛΑΝΟΥ 29 - ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ
ΑΘΗΝΑ -Τ.Κ. 11524

Επικοινωνία

  • (+30) 210 69 199 31
  • (+30) 210 69 304 16
  • info@audiovision.gr

Facebook

Audio & Vision © 2022 - All Rights Reserved